• Toisesta harjoituspelistä tyly tappio

  by  • March 24, 2016 • Divari, Harjoitukset, Otteluraportit

  Ja lopussa saatiin veto maalia kohti

  HauPa – OuRe 7 – 0 (7 – 0)

  Reippaat astelivat lauantaina 19.3. vuoden toiseen harjoituspeliin. Vastaan asettui toimintaansa aikuisten tasolla ryhdistänyt Haukiputaan Pallo, joten tiedossa oli kova päiväpuhde reippaille. Reipas sai houkuteltua paikan päälle 20 pelaajaa. Pieni pakkanen, mereltä puhaltava jäätävä tuuli sekä StoraEnson laimeat hajupäästöt nostatti nostalgiaa kirjoittajassa ja peli oli valmis alkamaan.

  Valitettavasti Reippaan pelaajat eivät olleet valmiita aloittamaan peliä ja kirjoittajankin mieleen hiipi Reippaan mahalaskut vuosien varrelta. Reipas lähti peliin rauhallisesti kävellen ja haukiputtaalaiset juosten, joten jo parin ensimmäisen minuutin aikana HauPa siirtyi 1 – 0 johtoon. Tämäkään ei saanut Reipasta hereille vaan HauPa latoi ensimmäisen 20 minuutin aikana tilanteeksi 6 – 0 ja tauolle mentiin 7 – 0 tilanteessa.

  Toinen puoli-aika oli hieman valoisampi esitys reippailta ja ajoittain kamppailu olikin tasavertaista. Liekö syynä ollut Reippaan ryhdistäytyminen vai HauPan nuorempien pelaajien sisäänajo, mutta satunnaisesti syötöt napsahtelivat jalkaan ja kaksinkamppailuissa oli voittamisen halua. Silti Reipas oli kykenemätön murtautumaan maalipaikoille ja paremmuudesta ei ollut epäselvyyttä pelin aikana. Kaiken pelistä kertonee se, että Reipas sai pelin aikana yhden vedon kohti maalia ja sekin pelikellon lähennellessä 90 minuuttia.

  Suurempia analyysejä pelistä on turha tehdä, HauPa oli niin paljon parempi jokaisella osa-alueella. Jatkossa jokaisen Reippaan pelaajan täytyy haluta voittoa enemmän, olla valmis laittamaan kroppa likoon sekä ohjata pelikavereita enemmän ja äänekkäämmin. Muuten joudutaan toteamaan suomalaisen jalkapallon ikivanha viisaus – Jos on löysä, niin on löysä.