• Kauden ensimmäisestä harjoituspelistä tasapeli

    by  • March 18, 2016 • Divari, Harjoitukset, Otteluraportit

    Oulun Reipas – Juopulin Nuorisoseuran Urheilijat 1 – 1 (1 – 1)

    Reipas pelasi vuoden ensimmäisen harjoituspelinsä lauantaina 12.3. Heinäpään tekonurmella. Vastaan asteli lyhennetty kirjoitusasuhirviö JuNsU. Reipas sai paikalle 15 pelaajaa ja Junsulle saapui vaihtomies jo pelin alettua.

    Pelin juoni oli selvä, Reipas piti palloa enemmän hallussa ja JUNSU pyrki iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä. Kummastakin joukkueesta näki, että kyseessä on kauden aloitus, kun helpotkin syötöt epäonnistuivat ja pelaajien sijoittuminen oli epätavallista ajoittain. Reipas siirtyi 1 – 0 johtoon 16 minuutilla, kun Askon antama vapaapotku 20 metristä pomppi junsulaisen tai Jusen kautta verkon perukoille. JuNsu tuli kuitenkin tasoihin 21 minuutilla, kun reippaalaisille tuttu Eero antoi vapaapotkun sivurajan tuntumasta ja muutenkin vahvan pelin pelannut numero 9 puski pallon tyylikkäästi maalivahdin ohitse. Saunaillassa maalia väitettiin paitsioksi ja saattoihan se ollakin.

    Pelistä ei suuria odotuksia ollut eikä suuria saavutuksia nähty. Perinteisenä ongelmana todettakoon, että Reipas mukautui turhaan JunSu verkkaampaan pelaamiseen. Peli oli hidasta ja jatkossa pallollisen pelaajan on liikutettava palloa nopeammin sekä pallottomien pelaajien täytyy tehdä itsensä paremmin pelattavaksi. Tätä päästäänkin yrittämään seuraavan kerran jo tulevana lauantaina, kun vastaan asettuu Kolmosen joukkue HauPa, joka vaan sattuneesta syystä pelaa Nelosessa vielä tämän kauden.