• Futsal kausi päättyi puolivälierätappioon KePS:lle

    by  • February 29, 2016 • Futsal, Otteluraportit

    Reippaan Futsal kausi on paketissa lauantaina KePS:lle kärsityn puolivälierätappion jälkeen. Pelin lähtökohdat näyttivät jo haastavilta kun suurin osa runkosarjaa pelanneista pelaajista oli pois syystä tai toisesta. Loppunumerot 9-4 kertovat totuuden mikä osa-alue pelissä romahti ja miksi kausi tyssäsi tähän vaiheeseen.

    Runkosarjan osalta Reippaan kausi meni positiivsen puolelle. 11 pelistä saldona oli 5 voittoa, 4 häviötä ja kaksi tasapeliä. Tehtyjä maaleja oli 36 ja päästettyjä 31 eli tämäkin tilasto meni plussan puolelle 5 maalin verran. Maalipörssin kärkisija meni Krissille epävirallisten laskujen mukaan 6 tehdyllä maalilla. Kriss vielä kaunisteli kärkisijää tekemällä pari maalia puolivälierässä, joten playoff vaiheen kärkisijakin meni näinollen Krissille 🙂

    Kiitokset Futsal Oulu Openin järjestäjille ja vastustajille mukavista peleistä. Nyt on Futsal kausi taputeltu ja jatketaan kohti jalkapallokautta!