• Futsal runkosarja puolivälissä

  by  • November 23, 2015 • Futsal

  Nyt kun Futsal runkosarja on edennyt hieman yli puolenvälin niin on aika vetää hieman yhteen kautta tähän mennessä. Kuusi ottelua on pelattu ja viisi on vielä jäljellä. Reippaan saldo tähän mennessä on kolme voittoa ja kolme tappiota. Maaliero on niukasti plussan puolella +1 kun tehtyjä maaleja on 21 ja päästettyjä 20. Maalipörssiä johtaa Kriss neljällä tehdyllä maalilla, mutta Jukka ja Bushi ovat tiiviisti kannoilla kolmella tehdyllä maalilla.

  Itse pelit alkoivat yllättävän aikaisin lokakuun alussa ja pitkästä jalkapallokaudesta toipumiseen ei jäänyt kauaa aikaa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui KePS ja maaleja mätettiin vuoronperään, KePS:in kuitenkin ollessa maalin verran parempi. Peli päättyi Reippaan tappioon 8-7. Seuraava peli oli parin viikon päästä NextTimea vastaan ja siitä oli tuloksena puhdas 6-0 voitto. Seuraava peli koitti viikon päästä kun vastaan marssi viime kauden mestari JuPa. Ottelusta oli odotettavissa tasainen vääntö, koska viimeksi peli päättyi ainoastaan 1-0 JuPalle. Nyt JuPa oli hivenen parempi ja peli päättyi Reippaan 3-0 tappioon. Seuraavana viikonloppuna oli jälleen peli edellisen kauden mitalijoukkuetta, Testudoa vastaan. Tähän peliin lisää jännitettä toi se, että Testudo videoi kaikki pelit joten jokainen tulee näkemään omat virheensä jälkikäteen. 6-2 tappionumeroista huolimatta peli pysyi tasaisena suht kauan, mutta lopussa Testudo teki lyhyen ajan sisään kolme maalia ja peli oli taputeltu.

  Viimeisessä kahdessa ottelussa Reippaalla on näkynyt taistelutahtoa ja halua voittaa pelit loppuun asti. Ensin sarjan kärkikahinoihin kaavailtu FC OPA United sai nöyrtyä Reippaan edessä kun Reipas nappasi 3-0 voiton. Ja viimeisimmässä pelissä ILSO Ikämiehet kokivat karvaan tappion kun Reipas nousi 2-0 tappiotilanteesta 3-2 voittoon viimeisen viiden minuutin aikana.

  Nyt Reippaalla alkaa kuukauden kestävä pikkujoulutauko peleistä, toki harjoituksissa hiotaan kuvioita timanttiseen iskuun joka perjantai. Nämä kuviot otetaan käyttöön seuraavan kerran 19.12. kun vastaan tulee tällä haavaa playoff viivan alapuolella majaileva FC Väärälä.

  Tämän kauden erikoisuutena on mainittava se, että kuudessa pelatussa pelissä Reippaan maalilla on esiintynyt viisi eri maalivahtia.