• FC PaKa – OuRe 0-1 (0-1)

  by  • August 18, 2015 • Divari, Otteluraportit

  Taisteluvoitto Kuusamon betonilta

  FC PaKa - OuRe 0-1 (0-1) 
  Tilanne Aika	Maalintekijä
  0-1	 40'  Tuukka Järvenpää, rp

  Reippaan 12 raittiilla pelimiehellä oli lauantaina 15.8. pahamaineinen vieraspeli Kuusamossa Pallokarhuja vastaan. Peliä odotettiin kauhulla, kun vastassa oli Pallokarhujen lisäksi pitkä automatka, fanaattinen kotiyleisö ja betonisen kova hiekkatekonurmi. Matkaan lähti lopulta 12 pelaajaa.

  Peli lähti liikkeelle Reippaan hallinnassa ja pallo liikkui välillä oikein mallikkaasti, vaikka kenttään tottumisessa kesti aikansa. Reipas pääsi myös murtautumaan maalintekopaikoille, mutta viimeistely-yritykset kilpistyivät puolustukseen, suuntautuivat maalivahtia kohden tai ohitse maalin. Toisessa päässä Mikko ei joutunut montaa kertaa venymään torjuntaan. Suurimmat sydämentykytykset Reippaalle aiheutti epäonnistunut purkuyritys, jonka jälkeen pallo pomppi tolppaa nuollen yli päätyrajan. Reipas sai rangaistuspotkun 40 minuutilla, kun Krissiä rikottiin rangaistualueella. Pallon asetteli rangaistuspotkupisteelle Tuukka. Tuukka harhautti maalivahdin ja sijoitti pallon varmasti vasempaan alanurkkaan. Tilanne 1 – 0 Reippaalle ja tässä tilanteessa mentiin tauolle.

  Toinen puoliaika alkoi Reippaan hallinnassa. Asko oli lähellä lisätä johtoa 50 minuutilla rangaistusalueen tuntumasta annetusta vapaapotkusta, mutta Pallokarhujen maalivahti sai vaivoin nostettua pallon yläriman ylitse. Tämän jälkeen Pallokarhut saivat pelin hallintaansa, kun reippaiden askellus alkoi käydä raskaaksi. Reipas kuitenkin pelasi viisaasti ja onnistui pitämään kuusamolaiset poissa maalintekopaikoista paria maalinedushässäkkää lukuun ottamatta. Pallokarhujen ottaessa enemmän riskejä Reippaalle avautui hyviä vastahyökkäysmahdollisuuksia, mutta viimeiset ratkaisut eivät onnistuneet. Lopulta peli päättyi Reippaan ansaittuun 1 – 0 voittoon ja kotimatkalle päästiin kerrankin ilman harmitusta

  Peli oli Reippaan paras tähän mennessä kauden. Pelaajien välit eivät venyneet missään välissä, omia pelaajia ohjattiin kentällä ja taisteluilme säilyi läpi ottelun. Parannettavaa on kuitenkin etenkin hyökkäysalueen ratkaisevissa suorituksissa, pelin rytmittämisessä ja keskittymisen säilyttämisessä koko pelin ajan. Tästä on kuitenkin hyvä matkustaa Haukiputaan Pallon vieraaksi, jolla on varmasti kana kynittävänä kauden aikaisempien kohtaamisten jäljiltä.