• Ajax Sarkkiranta – OuRe 0-4 (0-2)

  by  • June 18, 2015 • Divari, Otteluraportit

  Odotettu voitto

  Ajax Sarkkiranta - OuRe 0-4 (0-2) 
  Tilanne Aika	Maalintekijä
  0-1	 14'  Mika Väisänen
  0-2   31'  Jukka Oikarinen
  0-3   51'  Jarkko Vanhala
  0-4   71'  Hannu-Heikki Sirviö

  Raportit alkavat pikkuhiljaa toistamaan itseään sään suhteen, mutta ei voi mitään. Jälleen kerran nähtiin Sarkkirannan hyväkuntoisella nurmikentällä pelatussa Reippaan ja Ajax Sarkkirannan välisessä pelissä melkoinen rankkasade ja tuuli. Tähän lisättynä vielä se, että kummankaan joukkueen vaihtopenkillä ei ollut varsinaisesti ruuhkaa niin pelin tempo ei missään vaiheessa noussut kovin huimaksi. Ajax on tälle kaudelle nuorentunut reilusti ja niinpä Reipasta vastaan kirmasivat lähinnä B-juniori ikäiset pelurit.

  Reippaan peli toimi välillä todella mallikkaasti ja läpi ottelun, mutta välillä sorruttiin taas hätäilyyn ja palloa yritettiin pelata liian nopeasti ylöspäin. Reipas loi kuitenkin paremmat maalintekopaikat, mutta viimeistelyssä olisi vieläkin parannettavaa. Ensimmäisellä puoliskolla Mikko sai olla maalillaan aika rauhassa, ja kylmissään. Ajax sai muutaman puolittaisen tilanteen nopeista vastahyökkäyksistä, mutta mitään todellista vaaraa niistä ei ollut. Ensimmäinen maali näki päivänvalon vartin pelin jälkeen. Väse sai pallon haltuun keskikentällä ja kaikkien yllätykseksi päätti laukoa noin kolmestakympistä. Veto yllätti lähes kaikki kentällä olevat mukaanlukien koko pelin hyviä otteita tarjonneen Ajaxin maalivahdin ja pallo painui riman alle. Toinen maali tuli Jukan toimesta hyvällä yksilösuorituksella. Sivurajaheiton jälkeen Jukka hassutti pari Ajax peluria ja ampui pallon takatolpan kautta sisään.

  Toisella puoliajalla Reipas oli edelleen se, joka loi maalintekopaikkoja ja Ajax ei saanut lopun muutamaa tilannetta lukuunottamatta oikeastaan mitään aikaan. Reipas siirtyi kolmen maalin karkumatkalle, kun toista puoliaikaa oli pelattu viitisen minuuttia. Reipas sai kulmapotkun ja kukas muukaan kuin Jarkko survoi pallon takatolpalta sisään. Viimeisen maalin pääsi viimeistelemään Hannu-Heikki tyhjään maaliin Krissin mahtavasta esityöstä. Näihin numeroihin peli myös päättyi ja Reipas otti odotetun voiton.

  Reippaan oma peli toimi hetkittäin varsin hyvin, mutta vieläkin peli menee sekavaksi kun yritetään puskea väkisin ylöspäin eikä anneta pallon tehdä töitä. Laadukkaampaa vastustajaa oltaisiin oltu nähdyn kaltaisella pelillä suht liemessä, mutta tällä kertaa tämä riitti pisteisiin. Reippaan seuraava koitos ennen sarjataukoa koittaa tiistaina 30.6. Talvikkipuiston tekonurmella kun vastaan tulee OTP. On sanomattakin selvää, että pelin pitää parantua jotta pistetili karttuu.