• Kauden 2015 otteluohjelma julki

    by  • April 15, 2015 • Divari, Otteluohjelma, Tiedotukset

    Kauden 2015 Nelosen otteluohjelma on Reippaan osalta miltei valmis. Muutamien vieraspelien aloitusajankohdat ja pelipaikat puuttuvat, mutta muuten pelit ovat tiedossa. Sarjasta on odotettavissa todella kovatasoinen ja ensimmäistä kertaa sarja pelataan seitsemän joukkueen kolminkertaisena sarjana, joten pelejä on luvassa 18. Tämä on iso muutos viime vuosiin ja pelejä tulee olemaan tiiviiseen tahtiin varsinkin kun sarja on tauolla käytännössä koko heinäkuun.

    Sarjan ehkäpä suurimpana suosikkina on nousijajoukkue ACT, joka voitti viime vuonna Viitosen näytöstyyliin. Toinen nousijajoukkue on vanha tuttu FC Kurenpojat, jonka hankalaksi tunnetulle kotikentälle Reipas matkaa pariin otteeseen. Kolmosesta porrasta alaspäin tippunut joukkue Ajax Sarkkiranta on tälle vuodelle hieman mysteeri, koska heillä kuulostaa olevan hienoinen pelaajapula. Mutta ei heitä kuitenkaan voi aliarvioida vastustajana. Viime vuoden vastustajista sarjassa jatkavat OTP, HauPa ja PaKa joiden kanssa tulee varmasti olemaan viime vuoden tapaan tiukkoja vääntöjä pisteistä.

    Reippaan osalta tosipelit alkavat HauPan vieraana ensi viikon lauantaina kello 15.00. Sarja päätetään kotipelillä Kuusamon Pallokarhuja vastaan lauantaina syyskuun 26. päivä. Reippaan virallinen tavoite on jälleen sarjapaikan säilyttäminen edellisvuoden tapaan. Otteluohjelma löytyy Reippaan nettisivuilta tai ResultCodesta.

    Ennen tosipelien alkua pelataan vielä yksi harjoitusottelu ACT:tä vastaan tulevana lauantaina kello 10.00 Heinäpään tekonurmella.