• HauPa terävämpänä harjoituspelissä

    by  • April 13, 2015 • Harjoitukset, Otteluraportit

    Sunnuntai-iltana Reipas pelasi tämän kauden toisen harjoituspelinsä ja edellisen tapaan tuloksena oli tappio. Tällä kertaa HauPa hyödynsi paikkansa paremmin ja otti 4-2 (0-1) voiton vahvan toisen puoliajan turvin. Reippaalla ottelu oli kaksijakoinen. Ensimmäisellä puoliajalla ei ollut juurikaan hätää ja HauPa ei päässyt hyviin maalintekopaikkoihin, mutta toisella puoliajalla oma peli ei kulkenut lainkaan ja HauPa hätyytteli jatkuvasti Reippaan maalia.

    Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Reippaan uran ensimmäisellä maalillaan Tero Väisänen, jonka maalin alusti hienolla läpisyötöllä Hannu-Heikki. Reipas oli vähällä lisätä johtoaan, mutta Jukan veto takakulmaan osui tolppaan. HauPa yritti lähinnä heitellä pitkiä palloja kärkeen, jotka pysähtyivät Reippaan puolustuslinjaan tai valuivat Ollille asti.

    Toinen puoliaika sujui täysin päinvastaisissa merkeissä kuin ensimmäinen. HauPa onnistui muuttamaan ryhmitystään ja tuli maata pitkin pelaamalla jatkuvasti kohti Reippaan maalia. Reippaan maalille vaihdettu Mikko joutuikin venymään paljon enemmän mitä Olli ensimmäisellä puoliskolla. HauPa tuli tasoihin kun he pääsivät runnomaan pallon maaliin flipperipallottelun jälkeen maaliviivalta. Pian tämän jälkeen he olivat siirtyä johtoon, mutta tilanne vihellettiin tuomariston mietintähetken jälkeen paitsioksi. Reippaallakin oli tilaisuus tehdä toinen maali, kun Kriss pääsi oikealta läpi ja syötti maalin eteen. Tilanteessa Tero oli kuitenkin ehtinyt paitsion puolelle ja osuma hylättiin. HauPa teki seuraavan maalin rankkarista kun pallo osui harmittavasti Hannu-Heikin käteen. Reipas sai punnerrettua tilanteen tasoihin kymmenisen minuuttia ennen loppua kulman jälkitilanteesta. Kriss sai sudittua pallon takatolpalta juuri ja juuri maaliviivan yli ja jälleen tuomariston tuumaustauon jälkeen maali hyväksyttiin ansaitusti. HauPa meni taas johtoon rankkarista kun Viktor kaatoi HauPa hyökkääjän kuudentoista alueella. Lopussa HauPa viimeisteli loppunumerot tarkalla kudilla etukulmaan.

    Reippaan pelissä oli nähtävissä se, että useita pelaajia puuttui kokoonpanosta ja monet pelasivat itselleen hieman tuntemattomalla pelipaikalla. Mutta jokatapauksessa pelin pitää parantua kesää kohden huomattavasti ja nimenomaan syöttötyöskentelyn ja pallovarmuuden pitää parantua. Nyt ei Reippaan toimesta nähty montaa pitkää syöttöketjua taikka pallon siirtelyä pelaajalta toiselle.