• Vuoden ensimmäinen voitto

  by  • January 12, 2015 • Futsal, Otteluraportit

  OuRe – FC Rippeet 3-1 (2-0)

  Reippaan uusivuosi sai hyvän alun kun FC Rippeet kaatui sunnuntai-illan mittelössä numeroin 3-1.

  FC Rippeet oli jälleen kerran Reippaalle tuntematon vastustaja ja ainoa havainto heistä oli se, että myös he olivat sarjataulukon alemmassa kastissa. Peli sujui heti ensimmäisistä minuuteista hyvin pitkälti Reippaan hallinnassa. Rippeet saivat omat paikkansa luotua nopeista vastahyökkäyksistä, mutta vedot suuntautuivat ohi ja Mikko sai olla maalillaan suhteellisen rauhassa. Reipas taas rakensi pitkästä aikaa hyvien syöttökuvioiden kautta tilanteita ja palloa myös maltettiin pitää hyökkäyspäässä eikä lähdetty heti kokeilemaan vetoa. Tulosta tuli kun ensimmäistä puoliskoa oli pelattu ehkä puolet. Kriss pääsi nousemaan laitaa pitkin ja syötti maalille, josta Väse pisti pallon varmasti maaliin. Samainen tutkapari iski muutaman minuutin kuluttua melko identtisen maalin. Tällä kertaa Väse toimi syöttäjänä ja Kriss ratkaisi. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

  Toisella puoliskolla meno jatkui samanmoisena, Reipas hallitsi ja Rippeet pääsi pari kertaa vaarallisesti vastahyökkäyksiin. Toisella puoliajalla Reippaalla oli useampi tilaisuus mennä jo kolmen maalin johtoon, mutta heikohko viimeistely tai maalikehikot olivat tiellä. Pari muinuuttia ennen loppua Rippeet saivat vapaapotkun puolesta kentästä ja siitä he onnistuivat yllättämään Mikon ja koko Reippaan porukan täysin. Kukaan ei ollut edessä ja tarkka laukaus alakulmaan kavensi tilanteen 2-1. Rippeet hakivat tasoitusta ilman maalivahtia ja tämän Reipas käytti hyväkseen. Reipas sai sivurajapotkun hyökkäysalueelta ja Miikka pisti samettisen keskityksen suoraan Markuksen päähän. Tästä Markus ei erehtynyt vaan pisti pallo maaliin vastustajan estelyistä huolimatta. Peli päättyi näihin numeroihin ja Reipas otti toisen voittonsa Futsal sarjassa.

  Peli näytti pitkästä aikaa Reippaan kannalta hyvältä Futsalilta. Tilanteissa ei hätäilty ja uskallettiin rauhassa pyörittää palloa hyökkäysalueella. Näin kun jatketaan niin pisteitä tulee kyllä lisää.