• Viikonlopun peli ei kavattanut Reippaan pistepottia

  by  • December 22, 2014 • Futsal, Otteluraportit

  Testudo – OuRe 5-2 (2-0)

  Reippaan pelit Futsalin ihmeellisessä maailmassa jatkuivat tappiolla Testudon vieraana lauantaina. Testudo oli parempi joukkue ja ansaitsi 5-2 voittonasa.

  Ensimmäinen puoliaika alkoi Reippaan kannalta huomattavasti pirteämmin kuin monet muut pelit tällä kaudella. Peli pysyi suhteellisen tasaisena koko ensimmäisen puoliajan ja molemmilla oli omat paikkansa, mutta maalivahdit onnistuivat molemmissa päissä nollaamaan yritykset. Testudo kuitenkin sai tehtyä pari aika identtistä maalia ensimmäisellä jaksolla. Reippaalle sattui pallonmenetys keskialueella ja Testudo pääsi ylivoimahyökkäykseen. He käyttivät molemmat tilanteet häikäilemättä hyväkseen, joskin ensimmäinen meni Mikon torjunnasta kimmonneena Väsen otsalohkoon ja siitä yläkulmaan.

  Toinen puoliaika alkoi myös hyvällä sykkeellä kun Matti pääsi vetämään läheltä kohti maalia ja Reippaan vahvistukseksi saapunut Tommi Siekkinen pääsi jalkoineen väliin ja ohjasi pallon maaliin. Peli oli jälleen tasaista hetken aikaa kunnes Reippaalle sattui musta viisiminuuttinen. Siinä ajassa Testudo nimittäin iski loput kolme maalia ja ottelu näytti ratkenneen. Reipas sai lopussa muutaman hyvän tilanteen ja yksi lohdutusosuma nähtiin vielä ihan loppusekunneilla, kun Tommi rouhi illan toisen maalinsa lähietäisyydeltä.

  Jos loppunumeroita ei oteta huomioon niin peli oli jo hyvää Futsalia Reippaan osalta. Testudo oli kuitenkin ehkäpä paras joukkue mitä tähän mennessä on sarjassa kohdattu ja peli pysyi aika tasaisena, muutamaa nukahdusta lukuunottamatta. Vielä pitäisi saada terävyyttä puolustuspeliin, koska vastustaja pääsee liian helposti ylivoimahyökkäyksiin ja niistä rokotetaan hyvällä prosentilla.

  Seuraavat pelit Reippaalla ovat tapsantanssien jälkeisenä viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina, joten ne tulevat olemaan haasteellisia. Mutta luotetaan siihen, että Reippaat ja Raittiit ilmestyvät peliin ja hoitavat pisteet kotiin.