• Futsal jatkui tappiolla

  by  • December 15, 2014 • Futsal, Otteluraportit

  OuRe – ILSO Ikämiehet 4-6 (0-4)
  Reippaan pelit jatkuivat Futsalissa lauantai-iltana Urheilutalolla. Puolustusvirheiden värittämä peli päättyi Reippaan loppukiristä huolimatta ILSO:n voittoon 6-4.

  Peli sai huonoimman mahdollisen alun kun ILSO pääsi tekemään ottelun avausmaalin heti ensimmäisestä hyökkäyksestään. Vaikka kuinka ennen peliä puhuttiin ja yritettiin olla valmiita heti pelin alusta niin ei auttanut. Ryhmitys oli täysin sekaisin maalia edeltäneessä tilanteessa ja taisivat ILSO:n pojat päästä parikin kertaa yrittämään maalintekoa kunnes lopulta onnistuivat. Maalin jälkeen ote siirtyi selvästi Reippaalle, mutta hallinnasta ja hyvistä paikoista huolimatta pallo ei verkon perille tietään löytänyt. Vanha viisaus päti jälleen, jos et itse tee paikoista niin vastustaja kyllä tekee. ILSO teki omista paikoistaan hyvällä prosentilla maalit.

  Toinen puoliaika alkoi Reippaan kannalta huomattavasti paremmin ja myös Reippaan ottelun avausmaali näki päivänvalon heti puoliajan alkuun Tuukan toimesta. Reippaan peli alkoi sujumaan sitä paremmin mitä edemmäs puoliaikaa mentiin. Jälleen kerran kuitenkin pienestä puolustusvirheestä ILSO pääsi iskemään jälleen maalin ja pääsi taas neljän maalin karkumatkalle. Reippaan selkäranka ei kuitenkaan takaiskusta huolimatta katkennut ja lopussa nähtiin hieno loppukiri. Miikan, Väsen ja Tuukan maaleilla Reipas nousi jo maalin päähän minuutti ennen loppua. Tämä ei kuitenkaan riittänyt kun kesken hyvän painostusjakson ILSO teki kuudennen maalin lähietäisyydeltä ja Reippaan loppukiri katkesi.

  Pelin voisi tiivistää niin, että ensimmäinen puoliaika oli täyttä sitä itseään ja toinen puoliaika oli jo kohtalaisen hyvää peliä. Reippaan seuraava koitos on lauantaina ja silloin on uusi yritys koettaa pitää oma maali puhtaana ensimmäisen minuutin ajan tai vaihtoehtoisesti tehdä ottelun avausmaali.