• Pistetili auki Futsalissa

  by  • November 24, 2014 • Futsal, Otteluraportit

  OuRe – OuRe2 3-1 (0-0)
  Viikonloppuna Futsalin puolella pelattiin harvinainen ottelu kun Oulun Reippaan ykkös- ja kakkosporukka mittelivät pisteistä. Tiukasta pelistä voittajana selviytyi kuitenkin ykkösjoukkue numeroin 3-1.

  Ensimmäinen puoliaika oli varsinkin meiltä sekavaa pelaamista, liekkö johtuen pelin jännitysmomentista, varhaisesta aloitusajankohdasta vai lämmittelyn puutteesta. Vai kaikista näistä. Mutta ottelun alussa OuRe2 oli enemmän valmiina peliin ja he saivat luotua pari hyvää paikkaa maalintekoon, jotka kuitenkin kilpistyivät Mikkoon tai ohilaukauksiin. Mitä pidemmälle peli eteni sitä paremmin myös meillä alkoi kulkea, mutta muutamaa tolppalaukausta lähemmäs maalintekoa ei päästy. Myöskään OuRe2 ei saanut maalitiliä auki ensimmäisellä jaksolla, joten tauolle siirryttiin ansaitusti tasatilanteessa.

  Toinen puoliaika alkoi meidän kannalta huonosti. OuRe2 siirtyi johtoon kun keskialueelta lähti tyylipuhas kärkkäri parin miehen maskin takaa ja veto painui vastustamattomasti takakulmaan. Maalin jälkeen peli alkoi pikkuhiljaa siirtyä enemmän meidän haltuun. Tasoitusmaalin pääsi iskemään Vellu, joka tuorein jaloin juoksi suoraan vaihtoaitiosta vetämään sivurajapotkusta annetun pallon takakulmaan. Tästä hetken päästä Tuukka riisti pallon keskialueella itselleen ja karkasi maalintekoon. Loppunumerot pääsi kaunistelemaan Tuomas 2 vs 1 hyökkäyksestä. OuRe2:lla oli vielä pari hyvää paikkaa ja lopussa vapaapotkusta tolppalaukaus, mutta tällä kertaa enempää maaleja ei nähty ja Reipas avasti pistetilin Futsal Oulu Open sarjassa.

  Peli oli meidän kannalta hieman kaksijakoinen. Välillä peli on todella hyvää ja kaikilla on asenne kunnossa. Silloin myös tilanteita saadaan ja peli pyörii hienosti. Mutta usein peli myös menee sekavaksi hätäilyksi ja silloin vastustaja pääsee liian helposti rokottamaan.