• OTP – OuRe 3-0 (0-0)

  by  • August 29, 2014 • Divari, Otteluraportit

  Tasaisesta väännöstä tappio

  OTP - OuRe 3-0 (0-0) 
  Tilanne Aika	Maalintekijä
  1-0	 74'  Ville Valkama
  2-0   86'  Janne Fransila
  3-0   90'  Niko Isola

  OTP ja Reipas iskivät kolmatta kertaa yhteen tämän kauden aikana Heinäpään nurmella torstai-iltana. Aiemmat pelit olivat päättyneet molemmat OTP:n eduksi 1-0, joten jälleen oli odotettavissa tasainen peli tärkeistä sarjapisteistä.

  Ensimmäinen puoliaika alkoi todella rauhallisissa merkeissä OTP:n hallitessa palloa. He pystyivät pitämään palloa hallussa helposti Reippaan laskiessa prässiään puoleen kenttään ja pyrkiessä vain peittämään syöttösuunnat. OTP:lla ei tuntunut löytyvän mitään lääkkeitä tähän ja monesti tilanteet päättyivät pitkään palloon hyökkäysalueelle, jotka Reippaan puolustus sai helposti siivottua pois. Reippaalla oli muutama hyvä vastahyökkäys, mutta hätäily hyökkäyspäässä esti todelliset maalipaikat. Puoliskon loppupuolella Reippaan peli sekosi hetkeksi ja OTP sai muutaman vaarallisen paikan. Mikko sai kuitenkin nämä tilanteet hoidettua varmasti ja tauolle mentiin tasatilanteessa.

  Toinen puoliaika jatkui hyvin pitkälti samanlaisissa merkeissä miten ensimmäinenkin. OTP piti palloa, mutta ei saanut hyökkäyssuuntaan juurikaan vaarallisia tilanteita. Reippaalla oli muutamia hyviä paikkoja tehdä avausmaali kulmien ja vapaapotkujen ansiosta. Jonelle avautui paras paikka, kun kova laakapallo tuli kulman jälkitilanteesta päätä kohden. Jone ei kuitenkaan kerennyt reagoida tilanteeseen ja pallo ohjautui parista metristä yli maalin. Ottelun avausmaali tuli OTP:n toimesta vartti ennen loppua kun puolustuksesta heitetiin pitkä pallo vasempaan laitaan. Laituri sai hieman tilaa ja syötti tarkan syötön maata pitkin takatolpalle, johon Ville Valkama kerkesi ja pisti pallon tyhjiin. OTP:lle hienon kuvion jälkeen ansaittu johtomaali. Pian tämän jälkeen Reipas siirtyi kolmen puolustajan linjaan, jotta saataisiin hieman enemmän painetta hyökkäyspäähän. Tämä ratkaisu kostautui ja OTP pääsi vielä iskemään pari maalia ottelun loppuun. Peli päättyi näihin numeroihin.

  Vaikka peli päättyi OTP:n 3-0 voittoon ei tulos tässä kerro todellakaan kaikkea. OTP oli toki hieman liikkuvampi porukka, mutta tästä pelistä oli otettavissa ainakin piste. Kaiken kaikkiaan hyvä peli vaikka turpaan tulikin. Pelit jatkuvat ensi viikon lauantaina kun Kajaanin Spartak saapuu Reippaan vieraaksi Heinäpään tekonurmelle.

  -Janne