• JuNsU – OuRe 2-0 (1-0)

  by  • August 8, 2014 • Divari, Otteluraportit

  Tappio kuuden pisteen pelistä

  JuNsU - OuRe 2-0 (1-0) 
  Tilanne Aika	Maalintekijä
  1-0	 2'   Savolainen Konsta, rp
  2-0   78'  Tervo Oskari

  Reipas kohtasi syyskierroksen ensimmäisessä ottelussa toisen viime kauden sarjanousijoista, JuNsUn. Ottelu pelattiin varsin kuumassa ja kosteassa kelissä Rajakylän Talvikkipuistossa ja Reippaiden harmiksi JuNsUlaiset veivät pisteet mukanaan 2-0 voiton turvin.

  Pelissä oli alusta alkaen kovat panokset, koska molemmat joukkueet taistelevat tiukasti putoamsiviivan tuntumassa ja voitto kummalle tahansa olisi elintärkeää. Reippaan peli sai synkän alun kun jo toisella peliminuutilla JuNsUa vahvistamaan saapunut Oskari Tervo pääsi pystysyötön seurauksena puolittaiseen läpiajoon. Tilanteessa pallo osui tahattomasti Jarkon käteen ja pallo vietiin pilkulle, josta Konsta Savolainen sijoitti varmasti pallon maaliin. Tästä eteenpäin Reipas sai otetta peliin ja muutamia maukkaita maalipaikkoja saatiin luotua, mutta edelleen viimeistely-yritykset päätyvät liian usein maalivahdin syliin tai maalin ohi. JuNsU sai myös ensimmäisen puoliskon edetessä muutaman hyvän paikan, mutta heilläkin oli sihti hukassa. Ensimmäinen puolisko oli tasaista vääntämistä, ehkä hieman enemmän Reippaan tahdissa mentiin.

  Tauolla ei juuri mitään muutettu vaan painotettiin vain sitä, että saadaan nopeammin palloa liikkeelle alakerrasta. Keskikentälle näytti syntyvän hyvin tilaa kääntyä ja pelata ylöspäin kun vain maltetaan tehdä asiat huolellisesti.

  Toinen puoliaika jatkui Reippaan otteessa ja palloa saatiin pelattua suunnitelmien mukaan keskiympyrään, jossa päästiin kääntymään hyökkäysuuntaan suhteellisen vapaasti. Mutta tuntuu, että siihen idea vähän loppuivat. Viimeisellä kolmanneksella ei saatu juurikaan mitään aikaan ja tilanteet kuivuivat kasaan. Toisen puoliskon parhaat maalipaikat syntyivät muutaman kulmapotkun seurauksena. Muuta mainittavaa ei juuri ollut. JuNsu pääsi vielä kymmenen minuuttia ennen loppua iskemään lopullisen niitin ottelulle, kun he pääsivät katkaisemaan Reippaan hyvän painostusjakson. Reippaalla oli suunnilleen kaikki miehet hyökkäyspäässä ja JuNsU pääsi tulemaan nopealla vastahyökkäyksellä. Hyvin pelattu ylivoimahyökkäys ja pallo maaliin. Peli päättyi näihin numeroihin ja jälleen, viime kauden tapaan, voitot tasattiin 1-1 JuNsUn kanssa.

  Ensi viikolla odottaa jälleen tärkeät pelit. Kauden toinen klassikko FC Netsiä vastaan tiistaina ja lauantaina matkustetaan Kuusamoon PaKan vieraaksi. Näistä peleistä on pako tulla pisteitä jos meinataan sarjassa pysyä.

  -Janne