• Harjoituspelit jatkuivat voitolla

  by  • April 13, 2014 • Harjoitukset, Otteluraportit

  Reippaan viimeinen harjoituspeli ennen sarjakauden alkua päättyi tyylipuhtaaseen 3-0 (1-0) voittoon HauPa2:sta. Reipas sai peliin jälleen mukavasti miehiä mukaan ja peliaikaa pyrittiin jakamaan kaikkien kesken tasan senkin kustannuksella, että peli oli ajoittain hieman sekavaa.

  Ensimmäinen puoliaika alkoi HauPan komennossa ja he saivat luotua useita hyviä tilanteita, jotka eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta. Tätä edesauttoi Reippaan pelissä muutama asia. Ensimmäinen oli se, että hyökkäyksiin lähdettiin aivan liian nopeasti ja tästä oli seurauksena pallonmenetys ja nopea HauPan vastaisku. Toinen asia oli puolestaan se, että keskikentän ja puolustuksen väliin jäi liian iso aukko johon HauPa onnistui pallon useasti pelaamaan. Lisäksi vielä se, että puhe jää liian usein puuttumaan. Yksinkertainen asia millä helpoitettaisiin omaa peliä huomattavasti. Puolen tunnin kohdalla Reippaan oma pelikin alkoi sujua paremmin ja saatiin luotua muutamia hyviä maalintekotilanteita. Puoliajan lopussa nähtiinkin ottelun ensimmäinen osuma kun Nacho sai vapautettua Markuksen läpiajoon ja maalivahdin tullessa vastaan Markus tyylikkäästi tsippasi pallon maalivahdin yli verkkoon. Tauolle siirryttiin Reippaan johdossa.

  Tauolla päätettiin nostaa hieman puolustuslinjaa, jotta HauPa ei pääsisi pyörittämään omaa peliään liikaa toppareiden edessä. Muuten painotettiin vain rauhallisuutta pallon kanssa ja varmoja syöttöjä.

  Toisella puoliajalla Reippaan oma peli alkoi vähitellen pyöriä paremmin ja tilanteita saatiin luotua enemmän. HauPa taasen keskittyi enemmän siihen, että he heittivät pitkiä palloja puolustuslinjan yli. Reippaan toinen maali syntyi Jukan toimesta kun Kivelän Mikko vapautti hänet hienolla syötöllä läpiajoon. Jukka harhautti maalivahdin ulos tilanteesta ja pisti pallon tyhjään maaliin. Kolmas maali oli myös saman miehen käsialaa. Jukka taisteli hyökkäyspäässä pallon itselleen ja pääsi jälleen kerran vastakkain maalivahdin kanssa ja tuloksena oli taas tyylikäs harhautus ja pallo tyhjiin. Molemmilla joukkueilla oli toisella puoliskolla paikkansa lisäosumiin, mutta enempää maaleja ei nähty ja ottelu päättyi Reippaan voittoon.

  Pelissä oli hyvää, varsinkin toisella puoliajalla, se että tilanteita saadaan luotua nopeilla vastahyökkäyksillä ja myös hienoilla kuvioilla. Puolustuspelin suhteen jää vielä parannettavaa, vaikka tänään ei maaleja omiin mennytkään. Myös kaverin auttamiseen puheella täytyy tulla muutos. Pelin jälkeen siirryttiin kaudenavaus saunailtaan, jossa punotut juonet nähdään sarja-avauksessa KTU:ta vastaan tiistaina 29.4. kello 19.00 alkaen.

  -Janne