• Harjoituspelistä tiukka tappio

  by  • April 8, 2014 • Harjoitukset, Otteluraportit

  Reippaan kauden kolmannessa harjoituspelissä vastaan asettui toinen työväenliikettä edustava seura eli OTP. Peli pelattiin jo tuttuun tapaan Heinäpään tekonurmella kauniin keväisessä ilmanalassa ja ottelu päättyi OTP:n voittoon 1-0 (0-0). Reipas sai kasaan 14 pelimiestä, joten koutsin taktiikka oli aika selvä, puolustuksen kautta sekä turhat höntyilyt pois.

  Ottelun kaava oli alusta asti selvä, OTP hallitsi palloa ja Reipas keskittyi vastaiskuihin. Ensimmäinen puoliaika ei juurikaan tarjonnut maalintekotilanteita. OTP sai vaarallisimmat maalintekopaikat erikoistilanteista, mutta tauolle mentiin 0-0 tilanteessa. Tauolla aikana käytiin läpi, että pyrittäisiin pitämään palloa itsellämme eka puoliaikaa enemmän, jotta pääsisimme paremmin hyökkäyksiin.

  Toisella puoliajalla Reipas pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta ottelun avausmaalin iski OTP. OTP jauhoi omaa hyökkäyspeliään ja Reippaan keskikentän keskustassa tapahtui kommunikaatiovirhe ja OTP pelaaja pääsi syöttämään liian vapaasti pallon rankkarialueen sisällä, josta pallo iskettiin sisään. Ottelun edetessä Reipas nosti hieman prässiään, mutta todella vaarallisia maalipaikkoja ei kuitenkaan syntynyt, joten peli siis päättyi OTP:n voittoon 1-0. Positiivista Reippaan pelissä oli todella hyvin toiminut puolustuspeli. Kaikki pelaajat tekivät nöyrästi töitä molempiin suuntiin ja vielä, kun hyökkäyspeliin saadaan enemmän ideaa, niin pitäisi pisteitä irrota nelosessakin.

  Harjoituspelikauden viimeinen ottelu pelataan lauantaina 12.4. klo 12 alkaen Heinäpään tekonurmella HauPa2 vastaan ja matsin jälkeen siirrytäänkin kaudenavaus saunailtaan.

  -Arto