• Ensimmäisestä harjoituspelistä tappio

  by  • March 15, 2014 • Divari, Harjoitukset, Otteluraportit

  Reippaan jalkapallokauden ensimmäinen harjoituspeli päättyi 2-4 (0-3) tappioon KTU:ta vastaan Heinäpään tekonurmella. Reipas sai paikalle 14 pelimiestä, joten kaikille oli luvassa hyvin peliaikaa. Peli alkoi tasaisissa merkeissä, mutta mitä pidemmälle pelissä mentiin sitä enemmän KTU alkoi saada otetta. Ensimmäisellä puoliajalla Reippaan pelissä ei ollut tarpeeksi malttia hyökkäyssuuntaan pelatessa ja pallosta luovuttiin liian helposti heikkojen syöttöjen ansiosta. KTU saikin ensimmäisen puoliajan maalinsa lähinnä Reippaan omien virheiden ja typerien pallonmenetysten jälkeen. KTU takoi kolme maalia puoliaikaan mennessä.

  Toiselle puoliajalle painotettiin malttia ja järkeä syöttöihin ja myöskin sitä, että pakka pysyisi paremmin kasassa eikä puolustuksen ja keskikentän väliin jää niin paljoa tilaa.

  Toisen puoliajan alkuun KTU sai helpon oloisen rangaistuspotkun, jonka kuitenkin Mikko koppasi varmasti. Tämän jälkeen Reippaan pelikin alkoi pyöriä mallikkaasti. Palloa saatiin pidettyä paremmin ja hyökkäyspelaamiseen saatiin järkeä. Myös pääpelitilanteet ja kaksinkamppailut alkoivat kääntyä Reippaalle. Reipas loi muutamia hienoja hyökkäyksiä, mutta ne viimeiset ratkaisut jäivät heikoiksi. Kukapa muu kuin Kriss sai tehtyä Reippaan molemmat maalit, lähinnä omaa nopeuttaan hyväksi käyttäen. KTU myös sai toiselle puoliskolle tehtyä yhden häkin.

  Tappiosta huolimatta pelissä oli paljon hyviä asioita, varsinkin toisella puoliajalla. Maltilla ja sillä, että saadaan viimeisiin ratkaisuihin ja vetoihin terävyyttä niin voidaan odottaa myös tuloksellisesti hyvää.

  Reippaan seuraava harjoituspeli odottaa parin viikon päästä kun PaTe saapuu vierailulle.

  -Janne