• OuRe – FC Nets-KemPa 3-4 (0-2)

  by  • February 10, 2014 • Futsal, Otteluraportit

  Kausi päättyi tappioon

  Aika	Tilanne	Maalintekijä	   Syöttäjä
  03:50  0-1   Kesonen Rene     Paakkari Ville
  11:20  0-2   Hillberg Joni    Korhonen Mikael
  22:03  0-3   Korhonen Mikael   Paakkari Ville
  23:31  0-4   Rönkkö Kalle     Paakkari Ville
  28:50  1-4   Oikarinen Markus   Meshau Sotir
  33:29  2-4   Meshau Sotir     -
  33:54  3-4   Kiongo Kriss     Karjalainen Arto
  
  Varoitukset: 
  Miikka Itkonen
  Meshau Sotir / 2 keltaista = punainen
  Oikarinen Markus
  Väisänen Mika
  

  Reippaan futsal kausi paketoitiin lauantaina Kempelessä kun FC Nets-KemPa otti rikkonaisesta pelistä voiton numeroin 3-4. Reipas sai peliin mukaan reilu kaksi kentällistä ukkoja ja kaksi maalivahtia. Vastustajilla näytti olevan myös pari täyttä kentällistä matkassa, joten pelistä oli odotettavaissa vauhdikasta. Mutta ei. Reippaan peli oli alusta alkaen sekavaa ja päämäärätöntä juoksentelua. Ensimmäisellä puoliajalla Reipas sai luotua muutamia hyviä maalintekotilanteita, mutta vastustajan vakuuttavasti pelannut maalivahti sai ne torjuttua. Muuten Reippaan hyökkäykset eivät lähteneet tarpeeksi nopeasti käyntiin ja miehet eivät liikkuneet oikein, niin vastustajat ehtivät ryhmittyä puolustusasetelmiin. FC Nets-KemPan tiivis puolustusneliö ei joutunut missään vaiheessa kunnolla koetukselle ja he saivat blokattua vedot suhteellisen helposti, loput hoiti maalivahti. Molemmat vastustajien maaleista tulivat samankaltaisista hyökkäyksistä. Maalivahti heitti pitkän pallon yksinäiselle kärjelle, joka suojasi hyvin ja odotti toisen aallon mukaan. Pieni siirto jommallekummalle laidalle ja suora veto. Tämä kuvio tuotti hyvin paljon ongelmia Reippaan pelaajistolle läpi ottelun.

  Toinen puoliaika ei tuonut helpotusta tilanteeseen. Puoliaikaa oli ehditty pelata vain reilu kolme minuuttia ja FC Nets-KemPa oli paukuttanut taululle jo 4-0 numerot. Reippaan loppukiri alkoi vajaan puolentunnin kohdalla kun Markus ja Bushi saivat prässättyä pallon pois vastustajilta heidän puolustusalueellaan ja Markus veti lujan vedon verkon perukoille. Tästä muutama minuutti ja Bushi sai jälleen riistettyä pelivälineen itselleen ja pääsi tekemään Reippaan illan toisen osuman. Vain puoli minuuttia tästä Arto vapautti Krissin täyteen vauhtiin ja Kriss sai ujutettua pallon maalivahdin alta verkkoon. Tässä vaiheessa usko voitosta eli vielä kun näytti, että Reipas saa pikkuhiljaa pelin juonesta kiinni. Mutta ei. Loppukiri sai pahan kolauksen kun Bushi otti suunsoitosta toisen varoituksen ja samalla ulosajon kolme minuuttia ennen loppua. Tämän lisäksi Reipas sai pelata kaksi minuuttia vajaalla. Jäähyn saatiin pelattua ilman takaiskumaaleja, mutta aika loppui kesken tasoituksen tekemiseen. Näin Reippaan nousuhaaveet kariutuivat viimeisessä pelissä kun tasapisteissä olleet Real Oulu ja FC Nets pelasivat vastakkain vielä myöhemmin samana päivänä. Tämän pelin, ja samalla sarjan toisen sijan, vei nimiinsä FC Nets, joten he nousevat ensi vuodeksi takaisin Kakkosdivariin. Onnittelut sinne!

  Reippaan viimeisessä pelissä näkyi turhautuminen omiin suorituksiin lähinnä siinä, että virheitä ja kortteja otettiin, varsinkin viimeisessä pelissä, roppakaupalla. Tähän on pakko tulla muutos kun Nelosdivari jälleen muutaman kuukauden päästä pyörähtää käyntiin. Muuten kiitos taas kaikille Futsal kauteen jollain tavalla osallistuneille ja palataan ensi kaudella asiaan!

  -Janne-