• Real Oulu – OuRe 3-3 (1-1)

  by  • January 19, 2014 • Futsal, Otteluraportit

  Kauden ensimmäinen tasapeli

  Aika	Tilanne	Maalintekijä	   Syöttäjä
  14:21  0-1   Järvenpää Tuukka   Karjalainen Arto
  18:55  1-1   Torvela Aaro     Mykkänen Arttu
  26:21  1-2   Väisänen Mika    Rytkönen Jouni
  28:34  2-2   Mykkänen Arttu    Pehkonen Jarmo
  32:44  2-3   Väisänen Mika    -
  38:44  3-3   Torvela Aaro     -
  
  Varoitukset: 
  Kriss Kiongo
  Arto Karjalainen
  Miikka Itkonen

  Reipas kohtasi sunnuntaina sarjassa saman verran pisteitä saaneen Real Oulun. Reipas sai kasaan yhtä pelaajaa vaille kaksi kenttää, kun taas Realilla oli muutama mies enemmän. Peli oli alusta alkaen tasaista taistelua. Temmoltaan peli oli tämän kauden peleistä kovin.

  Reipas meni 1-0 johtoon Tuukan maalilla Artsin syöttäessä. Noin minuutti ennen ensimmäisen puoliajan loppua Real tasoitti kulmasta Reippaan miesvartioinnin pettäessä. Muutenkin Real sai kulmista ihan hyviä tilanteita, kun taas Reippaan kulmat olivat totuttuun tapaan huonoja. Varsinkin ekalla jaksolla Reippaalla oli hankaluuksia omanalueen pelinrakentelussa Realin aggressiivisen karvauksen takia.

  Reipas meni uudelleen johtoon ajassa 26:21, kun Väse pääsi läpiajosta sijoittamaan pallon maaliin Jonen hyvästä syötöstä keskialueella. Noin pari minuuttia tästä Real tasoitti tilanteeksi 2-2. Muistaakseni tämä maali lähti nimenomaan Reippaan huonosta kulmasta. Ajassa 32:44 Reipas sai rangaistuspotkun. Illan toisen maalin tehnyt Väse laukoi varmasti Reippaan 3-2 johtoon. Tästä eteenpäin Real piti Reipasta enemmän palloa. Real otti usein myös maalivahdin mukaan hyökkäyksiin. Tämä tuottikin tulosta reilu minuutti ennen pelin loppua, kun Real sai rangaistuspotkun. Kova ja tarkka veto tolpan kautta ei jättänyt jälleen kerran hyvin pelissä torjuneella Jesselle mitään mahdollisuuksia.

  Pelin tapahtumiin nähden tasapeliä voidaan pitää ihan oikeutettuna lopputuloksena. Positiivisena asiana Reippaan pelissä oli hyvä taisteluilme. Vaikka peli olikin useimmiten päästä päähän ravaamista, jaksettiin ottaa tarvittavat askeleet puolustus-suuntaan pallon menetyksen jälkeen. Myös äänenkäyttö oli parempaa kuin aikaisemmissa peleissä. Hyökkäyspään ratkaisevat syötöt ja maalinteko olivat ehkä Reippaan heikkoja osa-alueita. Toki vastustaja puolusti kurinalaisesti ja myös maalivahti torjui hyvän pelin.

  Reipas kohtaa viimeisessä pelissä 8.2 FC Nets-KemPan. FC OPA MetroStars on jo varmistanut ilman pistemenetyksiä sarjan voiton. Sarjan toisesta sijasta kamppailevat vielä Ouren lisäksi Real Oulu ja FC Nets.

  -Asko-