• OuRe – KajHa 7-2 (1-0)

  by  • January 12, 2014 • Futsal, Otteluraportit

  Vuoden ensimmäisestä pelistä selvä voitto

  Aika	Tilanne	Maalintekijä	   Syöttäjä
  15:04  1-0   Kiongo Kriss
  xx:xx  2-0   Meshau Sotir     Kiongo Kriss
  xx:xx  2-1
  xx:xx  3-1   Järvenpää Tuukka   Oikarinen Markus
  xx:xx  3-2   
  xx:xx  4-2   Kiongo Kriss     Meshau Sotir
  xx:xx  5-2   Järvenpää Tuukka   Kiongo Kriss
  xx:xx  6-2   Hyttinen Asko    Kiongo Kriss
  xx:xx  7-2   Kiongo Kriss     Itkonen Miikka

  OuRe avasi vuoden 2014 ottamalla voiton Kajaanin Hakasta maalein 7-2(1-0). Mitään hienouksia ottelu ei tarjonnut, vaan ensimmäinen puoliaika näytti enemmänkin kinkun sulattelulta kuin Futsalottelulta. KajHan pelaajat jaksoivat tehdä ristijuoksuja ja aloitteita, mutta OuRe puolusti sitkeästi ja sai pidettyä maalinsa puhtaana. Puoliajan ainoa osuma syntyi kun Bushi sai pelattu Krisun läpi, joka ehti juuri ja juuri tuikkaamaan pallon maalivahdin puikoista sisään.

  Toinen puoliaika alkoi OuRen ylimielisellä pelaamisella ja vain Jessen hyvät otteet kotijoukkueen maalilla pitivät OuRen johdossa. Hieman pelin tasoittuessa OuRe alkoi saamaan myös omia maalipaikkojaan ja pääsikin kahden maalin karkumatkalle. Bushi ja Krisu pääsivät 2 vs 1 hyökkäykseen, jossa Bushi päätti tehdä oman ratkaisun. Ihmeellinen vasemman jalan kärkkäri yllätti kaikki paikalla olijat ja pallo löysi tiensä verkon perukoille. KajHa pääsi vielä peliin mukaan ja kavensi hienolla kaukolaukauksella. Kova laakapallo ei jättänyt Jesselle mahdollisuuksia. OuRe ei tästä hätääntynyt vaan iski heti seuraavasta aloituksesta kiitos vastustajan löysän puolustuksen. Tämän jälkeen maaleja syntyikin runsaasti lyhyen ajan sisään ja pelikin muuttui erittäin avoimeksi lauantai-illan mittelöksi. Paremmalla maalivahtipelillä KajHa olisi pystynyt taistelemaan tiukemminkin pisteistä. Positiivista pelistä Krisun kolmen maalin lisäksi oli se, että Tuukkakin pääsi välillä maalintekijätilastoihin.

  -Vellu-