• AS Moon 2 – OuRe 0-6 (0-1)

  by  • December 14, 2013 • Futsal, Otteluraportit

  Voitto tapahtumarikkaasta pelistä

  Aika	Tilanne	Maalintekijä	   Syöttäjä
  11:00  0-1   Kiongo Kriss     Itkonen Miikka
  24:00  0-2   Karhu Veli-Matti   Itkonen Miikka
  27:00  0-3   Itkonen Miikka    Kiongo Kriss
  28:00  0-4   Järvenpää Tuukka
  30:00  0-5   Kiongo Kriss     Karhu Veli-Matti
  38:00  0-6   Itkonen Miikka
  
  Varoitukset: 
  Janne Koivuluoma  suora punainen

  Reippaan Futsal kausi sai tuloksellisesti hyvää jatkoa AS Moonia vastaan Kempeleessa lauantaina. Reipas vei taiston selvin 6-0 numeroin. Maalinteossa onnistuivat Kriss ja Miikka kahdella maalilla mieheen. Lisäksi Vellu ja Tuukka osuivat kertaalleen. Negatiivisina asioina pelistä jäi käteen jo toisessa ottelussa peräkkäin otettu suora punainen, tällä kertaa Jannelle jälkipelistä.

  Itse ottelu alkoi suht tasaisissa merkeissä. Kumpikaan joukkue ei pystynyt luomaan mitään huippuvaarallisia maalintekotilanteita. Moonin nuorista pojista näkyi se, että he jaksoivat pallonmenetyksen jälkeen ryhmittyä nopeasti puolustusasetelmaan, johon Reippaalla ei tuntunut löytyvän millään keinoja sen murtamiseen. Moon taas sai muutamia puolittaisia paikkoja, jotka Reippaan maalilla pelannut Jesse varmasti nappasi. Reipas sai maalitilin auki jakson puolivälin tienoilla kun Miikka pelasi itsensä oikealta sivustalta vapaaksi seinäsyötöllä ja näppärällä kikalla. Nousu laitaa pitkin ja pallo maalille, jossa Kriss jalkoineen odotteli ja latoi pallon tyhjään maaliin. Ensimmäisellä jaksolla ei enempiä maaleja nähty vaikka molemmilla oli pari hyvää paikkaa.

  Tauolla yritettiin painottaa sitä, että puhutaan vastustajat paremmin kiinni kun heillä näytti olevan virtaa vaihdella paikkoja hyökkäysalueella jatkuvasti. Lisäksi se, että malttia ja tarkkuutta omiin syöttöihin.

  Toinen puoliaika alkoi Moonin melkoisella myllytyksellä. He yrittivät tosissaan saada pelin tasoihin ja Reippaan puolustuspeli oli hetkellisesti sekaisin kuin seinäkello. Moonilla olikin jakson alussa muutama todella hyvä maalipaikka, mutta heikko viimeistely tai Jesse pitivät numerot ennallaan. Reipas teki pelin seuraavat kaksi maalia nopeista hyökkäyksistä. Molemmissa maaleissa oli mukana oivalla pelipäällä ollut Miikka. 2-0 maalissa Miikka nousi oikeaa laitaa pitkin ja syötti vasemmalle Vellulle, joka ujutti pallon verkkoon maalivahdin alta. 3-0 maali sai jälleen alkunsa oikean laidan noususta, syöttö Krissille avopaikkaa, joka ampui pallon tolppaan. Miikka taisteli tolpasta kimmonneen pallon itselleen ja runnoi pelivälineen maaliin. Pelin seuraava tilastomerkintä on Jannen saama suora punainen. Selvä rike jäi viheltämättä ja tästä hermonsa menettäneenä Janne napautti tilanteen jälkeen vastustajaa koiville ja ulosajo. Amatöörimäinen virhe, mutta ei voi mitään. Ulosajosta seuranneen kahden minuutin jäähyn aikana Tuukka onnistu lisäämään Reippaan johtoa kaukolaukauksella, kun maalivahti oli ulkona maaliltaan. Juuri jäähyn päätyttyä Kriss onnistui toistamiseen Vellun toimiessa syöttäjänä ja pelin lopussa Miikka kaunisteli vielä omia tilastojaan toisella maalillaan.

  Pelistä positiivisena jäi taas se, että maalinteossa onnistutaan laajalla rintamalla ja maalipaikkoja saadaan luotua. Vaikka vastustaja ei onnistunutkaan maalinteossa niin parantamisen varaa jäi silti puolustuspelaamiseen. Vastustajat pitää saada puhuttua tarkemmin kiinni vaikka he pyörivät miten tahansa meidän puolustusalueella. Tässä pelissä tapahtui muutaman kerran se, että vastustajat pääsivät liian helposti pakkien taakse vapaaseen paikkaan.

  Reippaan seuraava koitos on ensi vuoden puolella kun vastaan asettuu KajHa.

  -Janne-