• Futsal-edustus tippui 3. divisioonaan

  by  • February 5, 2012 • Futsal, Otteluraportit

  Oulun Reippaan edustusjoukkueen kausi päättyi 10 – 1 tappioon FC Netsiä vastaan ja samalla varmistui, että ensi kaudella Reipas pelaa sarjatasoa alempana 3. divisioonassa. Ottelu oli käytännössä ohi jo seitsemän minuutin pelin jälkeen Netsin ladottua ”maali per hyökkäys” meiningillä tulostaululle lukemat 5 – 0. Karrikoiden voidaan todeta, että se mikä Netsin pelissä oli tänään hyvää, oli juuri se mihin puutteisiin Reipas tällä kaudella kaatui, poislukien voitokas kaudenavaus HauPaa vastaan:

  1. Nets puolusti joukkueena tarkasti ja kurinalaisesti, OuRe taas pehmeästi laskeutuen liian lähelle omaa maaliaan ja kommunikointi jäi puutteelliseksi.
  2. Nets päätti hyökkäyksensä tarkkoihin ja koviin laukauksiin – OuRe pommitti kauden mittaan kovimmat pomminsa Nallisportin päätyseiniin
  3. Nets onnistui kääntämään puolustuspään pallonriistot 2 – 1 ylivoimahyökkäyksiin ration oltua päinvastainen Reippaan vastahyökkäyksissä.

  Tappio ja sarjan jumbosija olivat ansaittuja, mutta leukaa ei paineta rintaan ja tuhkakin jäänee ripottelematta päälle. Katseet on jo käännetty kohti kolmen kuukauden päässä häämöttävää jalkapallon 4. divisioonan avausta. Onnittelut AS Moonille sarjavoitosta ja toivottavasti paikka ykköseen aukeaa.

  ← Takaisin