• OuRe – OTP: 3 – 7 (1 – 4)

  by  • December 5, 2011 • Futsal, Otteluraportit

  OuRe koki kauden toisen tappion OTP:n napattua pisteet itselleen lukemin 3 – 7. Ensimmäisen neljän ja puolen minuutin aikana nähtiin peräti neljä maalia. Ensin Janne Myllylä puski vierasjoukkueen johtoon takatolpalta ja alle minuutti edellisestä Niko Junkkari vei kaukolaukauksellaan punapaidat jo 0 – 2 johtoon. Jukka Piiroinen ehätti tuomaan Reippaan maalin päähän, mutta kun Junkkari innostui iskemään pallon vielä kaksi kahteen otteeseen Kalle Oivan vartioimaan Reipas-maaliin, lähti kotijoukkue toiselle puoliajalle varsin tukalantuntuisesta tilanteesta.

  Toisen jakson Reipas aloittikin paremmalla ilmeellä. Jussi Hiltunen kolisutti kertaalleen ylärimaa ennen kuin Mikko Leskinen ja Sotir Meshau juonivat Reippaan jo maalin päähän. Pelikellon näyttäessä aikaa 33:09 tapahtui kuitenkin jotain käsittämätöntä. OuRe sai vapaapotkun hyökkäysalueellaan OTP:n Heikki Rämän kopsautettua Leskistä kädellä päähän. Jostain syystä kumpikaan pallon taakse asettuneista Reipas-pelureista ei kuullut, että tuomari alkoi laskea sekunteja ja yhtäkkiä pallo olikin taas kotijoukkueen maalissa Rämän ja Mikko Siivikon haisteltua hyvin tapahtuneen sekaannuksen. Reilu minuutti tästä OTP siirtyi 3 – 6 johtoon. Vierasjoukkueen virhetili täyttyi kaksi minuuttia ennen pelin päättymistä, mutta ainut 10-metrinen kolahti hallin päätyseinään. Niko Junkkari iski neljännen maalinsa vain pari sekuntia ennen päätössummeria vietyään pallon Sotir Meshaulta vähintäänkin kyseenalaisin ottein.

  Peli ratkesi Reippaan osalta löysään pelaamiseen kentän molemmissa päissä. Kolme maalia ja kaksi kehikkoon osunutta laukausta mukaan lukien, jäivät maalia kohti suuntautuneet laukaukset reiluun kymmeneen. Vastaavasti puolustusmuoto ei ollut lähellekään samaa luokkaa kuin kauden avausottelussa HauPaa vastaan. Kirvestä on kuitenkaan turha heittää kaivoon, sillä jäljellä on vielä neljä ottelua. Seuraavaksi Reipasta vastaan asettuu viime kaudella 2. divarin voittanut Ajax Sarkkiranta. Ottelu pelataan 18.12. Nallisportissa klo 14:00 alkaen.

  Reippaan tehot:

  Mikko Leskinen: 2+0

  Sotir Meshau: 0+2

  Jukka Piiroinen 1+0

  Asko Hyttinen 0+1

  ← Takaisin