• AS Moon – OuRe: 10 – 2

    by  • November 14, 2011 • Futsal, Otteluraportit

    Reippaan 1. joukkueen futsalkausi jatkui suurinumeroisella tappiolla AS Moonia vastaan. Ottelu oli käytännössä taputeltu jo vartin pelin jälkeen tilanteen oltua 2 – 0, sillä parin minuutin sisään Reipas-pelureista kentän joutuivat jättämään sormensa tahattomassa kontaktitilanteessa murtanut maalivahti Pekka Mertala ja kyseenalaisesti suoralla punaisella ulos heitetty pohjapelaaja Matti Kälviäinen. Yli puolet ottelusta vain kahdella vaihtomiehellä pelannut OuRe ei jaksanut pysyä cup-kiimasta virkeiden raahelaisten tahdissa, joten kotivoitto noinkin rumilla lukemilla oli ansaittu.

    Reippaan tehoista vastasivat Mikko Kivelä (0+2), sekä maalin mieheen iskeneet Sotir Meshau ja Jussi Hiltunen.

    ← Takaisin