• Futsal 2011 – 2012

    by  • October 22, 2011 • Futsal

    Oulun Reipas osallistuu Oulun Futsal-sarjoihin kolmella joukkueella. Edustusjoukkue pelaa 2. divisioonaa, 2-joukkue 3. divisioonaa ja kuntojaosto puulaakia. Lukuisten loukkaantumisten, haasteellisten pelipäivien ja muiden esteiden johdosta etenkin piirisarjoissa pelaavien joukkeiden rosterit tulevat olemaan siirtorajojen puitteissa hyvinkin limittäiset, mutta koska 2. ja 3. divisioona ovat tänäkin vuonna ns. “tynkäsarjoja”, ei ottelumäärä kasva ahkerimpien pelaajienkaan kohdalla kohtuuttomaksi.

    Edustusjoukkue avaa kautensa 22.10. viime kauden päätteeksi 1. divisioonasta pudonnutta HauPa:aa vastaan. Runkomiehistöstä pois ovat Mikko Leskinen, Asko Hyttinen, Antti Kyllönen ja Tuomas Timonen, joten 2-joukkueen apua tarvitaan heti kättelyssä. Joukkueen taktiikkavelhona toimii Pasi Takalo ja tavoitteena on tälläkin kertaa pysyttäytyä kauden päätteeksi pois piirin lottokoneen ulottuvilta.

    ← Takaisin