• Kauden toisestakin pelistä tappio

  by  • May 13, 2017 • Divari, Otteluraportit

  OuRe – HauPa/2 1 – 5 (0 – 1)

  Tilanne	Aika	Tekijä
  0 - 1	25’	Joona Körkkö	
  0 - 2	55’	Joona Körkkö
  0 - 3  70'   Ville Kuisma
  0 - 4  84'   Ville Kuisma
  1 - 4  85'   Matti Möttönen
  1 - 5  87'   Oma maali

  Oulun Reipas kohtasi torstaina 11.5.2017 Haukiputaan Pallon kakkosjoukkueen. Reipas lähti peliin kärsittyään tappio Raahen vierailulla. HauPa puolestaan oli saalistanut pisteen sarjan ennakkosuosikki JuPalta. Luvassa oli siis ennakkoon hikinen iltapuhde.

  Reipas aloitti pelin pirteästi ja heti alussa Veikka pääsi kokeilemaan HauPan maalivahdin refleksejä rangaistusalueelta ja tällä kertaa maalivahti vei voiton. Pian perään JP sai Veikalta vapauttavan syötön, mutta kosketus oli hieman liian kova ja pallon pomppi maalivahdille. HauPa otti kuitenkin pelin haltuunsa paremman liikkeen ja syöttötyöskentelyn ansiosta. HauPa siirtyi 25. minuutilla johtoon, kun Joona Körkkö pääsi kahdesti yrittämään maalintekoa Reippaan rangaistusalueen rajalta ja toinen yritys tuotti tulosta, kun pallo pomppi ohi Reippaan maalissa pelanneen Ollin. Puoliajan loppuun mentiin HauPan dominoidessa peliä ja Reipas oli tilanteissa kaksi askelta jäljessä.

  Toiselle puoliajalle Reipas tuli ryhdistäytyneenä, mutta silti HauPa jatkoi dominointia. 55. minuutilla Körkkö pääsi HauPan puolenvaihdon jälkeen vastakkain Reippaan puolustajan kanssa. Pieni harhautus, jalka vapaaksi ja kierteinen sijoitus alanurkkaan takasi HauPalle kahden maalin johdon. Kolmas maali tuli 70. minuutilla, kun Reippaan maalin eteen unohdettu Ville Kuisma siirsi keskityksen varmasti maalin perukoille. Neljännessä maalissa Kuisma ehti ensimmäisenä torjunnan jälkeiseen irtopalloon ja pallo taas Reippaan maalin perukoille 84. minuutilla. Reippaallakin oli kuitenkin muutamia paikkoja. Ensin Veikka pääsi yrittämään maalintekoa 10 metristä, mutta pallo viuhui yli maalin. 85. minuutilla Matias pääsi etenemään vasemmalla laidalla ja sai aikaiseksi pomppivan syötön rangaistusalueen rajalle. Palloon ehti ensimmäisenä Matti, taidokas nosto yli vastaan tulleen maalivahdin löysi tiensä poikkipuun alle ja Reipas kavensi pelin tilanteeseen 1 – 4. Ylpistymistä vastaan taistellessaan Matti sinetöi loppulukemiksi 1 – 5, kun pallon purkaminen omalta maalialueelta epäonnistui ja pallo painui ylänurkkaan.

  Peli ratkesi HauPan parempaan liikkeeseen ja syöttötyöskentelyyn. Lisäksi liian monilla Reippaan pelaajilla oli huono päivä ja HauPa sai riistettyä pallon luvattoman helposti useita kertoja Reippaan puolustuskolmanneksella. Reipas pelaa seuraavan kerran lauantaina 20. toukokuuta, kun Reipas matkaa Kuusamoon Pallokarhujen vieraaksi.

  Ottelupöytäkirja