• Kauden avauksesta niukka tappio

  by  • May 11, 2017 • Divari, Otteluraportit

  AS Moon – Oulun Reipas 2 – 0 (0 – 0)

  Tilanne	Aika	Tekijä
  1 - 0	63’	Tuomas Heliste	
  2 - 0	83’	Teemu Vääräkoski

  Oulun Reipas matkasi torstaina 4.5.2017 Raaheen viime kaudella Kolmosessa pelanneen ja täksi kaudeksi Neloseen tiputtautuneen AS Moonin vieraaksi. Oulun Reippaalle peli oli kauden ensimmäinen sarjapeli, koska viikkoa aikaisemmin merkitty KTU-peli peruuntui vaarallisen kentän takia. Moonilla puolestaan oli hävinnyt Jussin Pallolle sarja-avauksessa.

  Peli alkoi hienoisella Reippaan hallinnalla. Kriss pääsi pari kertaa väläyttämään nopeuttaan, mutta tilanteet kuituivat kasaan. Pelin edetessä hallinta siirtyi Moonille, mutta muutamaa hässäkän poikasta lukuun ottamatta maalissa aloittanut Olli selvisi vähin vaivoin.

  Toinen puoliaika jatkui tasaisena taistona. Pelin edetessä kuitenkin Reippaan pelaajien jalat väsyivät nopeammin. Moon siirtyi 1 – 0 johtoon 63. minuutilla, kun Tuomas Heliste pääsi toppareiden välistä puskemaan pallon ilman häirintää alakulmaan. Reipas yritti aloittaa takaa-ajon. Takaa-ajo jäi kuitenkin torsoksi. Moon pääsi useisiin vaarallisiin vastahyökkäyksiin, kunnes lopulta 83. minuutilla Moon meni 2 – 0 johtoon. Teemu Vääräkoski pääsi ottamaan pallon haltuun keskityksen jälkeen ja sijoitti pallon varmasti maaliin ohi vastaan rynnänneen Mikon.

  Tappiosta huolimatta Reippaan pelissä oli hyviä elementtejä. Pallo liikkui välillä kauniisti ja ajoittain näytti jopa, että Reippaan pelissä oli ideaa. Parannettavaa jäi kuitenkin erityisesti syöttöjen kovuudessa ja maalipaikkoihin murtautumisessa. Reippaan seuraava peli on torstaina 11.toukokuuta, kun Pateniemen uudistetulla betonilla vastaan asettuu HauPa/2.