• Oulun Reipas

    Oulun Reipas on perinteikäs vuonna 1948 perustettu urheiluseura. Olemme Suomen Työväen Urheiluliitto TUL Ry:n jäsen. Seurallamme on noin 70 jäsentä ja toimintamme muodostuu jalkapallo-, suunnistus-, kunto- ja futsaljaostojen toiminnasta.

    Jalkapallojaoston edustusjoukkueemme pelaa Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piirin sarjassa ja talvisin pelaamme Futsalia. Korkein sarja, jossa Oulun Reipas on pelannut jalkapalloa menneinä vuosina, on 3. divisioona. Futsalissa paras saavutus on 1. divisioonan karsinta.

    Kuntojaoston tehtävänä on tarjota mukavaa ja hyödyllistä kuntoilutoimintaa seuran jäsenille pari kertaa viikossa. Kuntoilulajeina ovat olleet mm. salijalkapallo, salibandy ja koripallo. Pääpaino lajeissa on kuitenkin ollut viime vuosina salijalkapallossa.

    Suunnistusjaostomme toiminta koostuu Oulu-rastien järjestämisestä kerran vuodessa ja tämän lisäksi osallistumisesta muihin alueellisiin suunnistuskilpailuihin. Suunnistustoiminta on kasvanut viime aikoina mukavasti, mistä osoituksena on herännyt kiinnostus osallistua kansallisiin suunnistuskilpailuihin.